راهکار شما برای مدیریت هزینههای درمانی و بیمارستانی چیست؟ به هر حال، هر یک از ما در موقعیتهای مختلفی به خدمات درمانی نیاز پیدا میکنیم. گاهی برای یک آزمایش و چکاپ ساده و گاهی برای پیگیری روند درمان و انجام عملهای جراحی، مجبور میشویم سراغ آزمایشگاه و بیمارستان و مطب پزشک و داروخانه برویم و اگر بخواهیم واقعبینانه فکر کنیم، بدون داشتن پوششهای بیمه درمان پایه و بیمه درمان تکمیلی، هزینهی زیادی را متحمل خواهیم شد. به خصوص اگر بخواهیم به مراکز خصوصی و پزشکان متخصص و فوق متخصص مراجعه کنیم، باید از یک پوشش کامل بیمهای برخوردار باشیم.
از آنجایی که بیمههای پایهی درمان به تنهایی پاسخگوی هزینههای بالای درمانی و بیمارستانی نیستند، باید به فکر خرید بیمه درمان تکمیلی باشیم. سقف تعهدات و تنوع پوششها و همچنین توانایی شرکت بیمه در پرداخت خسارت از مهمترین معیارهاییست که در زمان خرید بیمه درمان تکمیلی باید به آن توجه کنیم. به همین بهانه و برای آشنایی با پوششهای بیمه درمان تکمیلی، در ادامهی این مطلب از بلاگ بیمهشو سراغ معرفی بیمه درمان تکمیلی دی و جزئیات آن میرویم. پس برای آشنایی بیشتر با بیمه درمان تکمیلی دی تا انتهای این مطلب با ما و بلاگ بیمهشو همراه باشید.
معرفی شرکت بیمه دی
شروع فعالیت شرکت بیمه دی به سال ۱۳۸۳ برمیگردد. اما از سال ۱۳۹۲ بود که با تشکیل تیم جدید مدیریتی و اتخاذ استراتژیهای تازه، بیمه دی توانست قدمهای تازهای را در مسیر احیا و بازسازی جایگاهش در بازار بیمهی کشور بردارد. در اولین گامها توانست در سال ۱۳۹۵ به پربازدهترین شرکت صنعت بیمه تبدیل شود و در ادامهی مسیرش در سال ۱۳۹۷، جایگاه سوم سهم بازار در صنعت بیمه را از آن خود کرد.
در حال حاضر، محصولات بیمهای این شرکت در قالب بیمهنامههای درمان، عمر و زندگی، خودرو، مسئولیت، آتشسوزی، مهندسی و حملونقل عرضه میشود. در یک کلام، شرکت بیمه دی با سطح توانگری یک (بهترین سطح توانگری) و با چشمانداز سازمانی «تجربهی خوشایند مشتریان و شبکهی فروش» در بازار بیمهی کشور به فعالیت و صدور بیمهنامه مشغول است.
بیمه درمان تکمیلی دی چیست؟

بیمهنامههای درمان تکمیلی در گروه بیمهنامههای اشخاص قرار میگیرند و کاربرد اصلی آنها، جبران آن بخشی از هزینههای درمان و خدمات پزشکیست که تحتپوشش بیمههای درمان پایه مانند بیمه تامین اجتماعی یا بیمه سلامت ایرانیان قرار نمیگیرند. در واقع بیمه درمان تکمیلی، طیف وسیعتر و متنوعتری از خدمات درمانی را تحتپوشش قرار میدهد که سقف تعهدات بالاتری هم دارند. به این ترتیب میتوانیم بگوییم فرد بیمهگذاری که هم تحتپوشش بیمه پایه و هم تحتپوشش بیمه درمان تکمیلیست، از کاملترین پوششهای درمانی برای جبران هزینههای درمان و بیمارستان برخوردار است.
بیمه درمان تکمیلی دی نیز در همین زمینه فعالیت میکند و برای آنکه بیشتر با جزئیات آن آشنا شویم، باید سراغ معرفی پوششهای اصلی و تکمیلی آن برویم.
پوشش های بیمه درمان تکمیلی دی کدام است؟
شرکت بیمه دی پوششهای بیمه درمان تکمیلی خود را در دو گروه پوششهای اصلی و تکمیلی ارائه میدهد که بیمهگذار میتواند به دلخواه خودش و با پرداخت حقبیمهی بیشتر به پوششهای اضافی بیمه دی نیز دسترسی داشته باشد.
پوشش های اصلی بیمه تکمیلی دی
- پرداخت هزینههای ناشی از بستری، جراحی، شیمیدرمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، گامانایف، سنگشکن و Day Care در بیمارستانهای مشخص
- پرداخت هزینههای مربوط به همراهان بیماران زیر ۷ سال یا بالاتر از ۷۰ سال
- پرداخت هزینههای ناشی از آمبولانس و سایر فوریتهای پزشکی به شرط بستری شدن بیمار و دستور پزشک
پوشش های اضافی بیمه تکمیلی دی
- پرداخت هزینههای ناشی از عملهای جراحی برای سرطان، مغز و اعصاب مرکزی و نخاع، گامانایف، قلب، پیوند ریه، پیوند کبد، پیوند کلیه و پیوند مغز استخوان
- پرداخت هزینههای ناشی از زایمان اعم از طبیعی و سزارین
- پرداخت هزینههای ناشی از درمان نازایی و ناباروری اعم از GIFT، ZIFT، IVF، IUI
- پرداخت هزینههای ناشی از سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، انواع آندوسکوپی، امآرآی، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو، دانسیتومتری
- پرداخت هزینههای مرتبط با تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی، نوار عضله، نوار مثانه، شنواییسنجی، بیناییسنجی، هولترمانیتورینگ قلب و آنژیوگرافی چشم
- پرداخت هزینههای ناشی از خدمات آزمایشگاهی اعم از آزمایشهای تشخیص پزشکی، پاتولوژی یا آسیبشناسی و ژنتیک پزشکی، انواع رادیوگرافی، نوار قلب و فیزیوتراپی
- جبران هزینههای ناشی از ویزیت و دارو
- پرداخت هزینههای مربوط به خدمات دندانپزشکی
- پرداخت هزینههای جراحی مربوط به رفع عیوب انکساری چشم اعم از نزدیکبینی، دوربینی، آستیگمات و نقص بینایی چشم
- پرداخت هزینههای ناشی از عملهای مجاز سرپایی اعم از شکستگی و دررفتگی، گچگیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزر درمانی
- پرداخت هزینههای ناشی از عینک طبی و لنز تماسی
- پرداخت هزینههای ناشی از سمعک
- پرداخت هزینههای ناشی از تشخیص بیماری و ناهنجاریهای جنین
- جبران هزینههای مرتبط با اوروتز درصورت تشخیص پزشک
- جبران هزینههای ناشی از تهیه اعضای طبیعی بدن
استثئانات بیمه درمان تکمیلی دی

درصورت وقوع هر یک از موارد زیر شرکت بیمه دی، تعهدی برای پرداخت خسارت به بیمهگذار نخواهد داشت:
- هزینههای ناشی از عملهای جراحی که با هدف زیبایی صورت گرفته باشد.
- رفع عیوب انکساری به استثنای زمانی که به دستور پزشک و با جنبه درمانی صورت گرفته باشد.
- سقط جنین به استثنای زمانی که به دستور پزشک صورت گرفته باشد.
- هزینههای ناشی از ترک اعتیاد
- خسارتهای ناشی از خودکشی و اعمال مجرمانه
- خسارتهای ناشی از حوادث طبیعی اعم از سیل، زلزله و آتشفشان
- خسارتهای ناشی از جنگ، شورش، اغتشاش، بلوا، اعتصاب، قیام، آشوب، کودتا و اقدامات احتیاطی مقامات نظامی و انتظامی
- خسارتهای ناشی از فعالیتهای هستهای
- هزینه ناشی از دریافت اتاقهای خصوصی به استثنای زمانی که به دستور پزشک صورت گرفته باشد.
- هزینهی همراهان بیماران در بازه سنی ۷ تا ۷۰ سال به استثنای موارد ضروری
- جنون
- جراحی لثه
- هزینههای مربوط به لوازم بهداشتی و آرایشی که جنبه دارویی ندارند.
- جراحی فک به استثنای زمانی که ناشی از وجود تومور یا وقوع حادثه باشد.
- هزینههای ناشی از معلولیت ذهنی و ازکارافتادگی کلی
- هزینههای ناشی از رفع عیوب انکساری چشم
- کلیه هزینههای درمانی که در مراحل تحقیقاتیست و هزینه آن توسط وزارت بهداشت تعیین نشده باشد.
شرایط بیمه درمان تکمیلی دی
شرکت بیمه دی برای بیمه درمان تکمیلی خود شرایطی را تعیین کرده است که بیمهگذارها باید از قبل از آنها اطلاع داشته باشند و براساس همین شرایط، بیمهنامه را تهیه کنند. مهمترین شرایط بیمه تکمیلی دی به شرح زیر است:
- برای جبران هزینههای درمانی که در سایر کشورها رخ داده باشد، درصورتی که سفارت ایران در کشور مربوطه این هزینهها را تائید کرده باشد، شرکت بیمه براساس تعرفههای مراکز درمانی داخلی این هزینه را پرداخت خواهد کرد.
- بیمه درمان تکمیلی دی فقط به صورت گروهی صادر میشود که حداقل تعداد نفرات لازم ۵۰ نفر خواهد بود.
- حداکثر سن مجاز برای تهیه این بیمهنامه ۶۰ سال است. افرادی که سن بیشتری دارند، با پرداخت حقبیمهی بیشتر و جلب رضایت شرکت بیمه میتوانند برای خرید بیمه درمان تکمیلی دی اقدام کنند.
- پرداخت هزینههای ناشی از عملهای جراحی منوط به تائید پزشک و ارائهی مدارک خواهد بود.
دریافت خدمات بیمارستانی بیمه تکمیلی دی

- در حالت اول، بیمهگذار با مراجعه به یکی از مراکز درمانی طرف قرارداد شرکت بیمه دی و ارائهی معرفینامه، تنها مبلغ فرانشیز (سهم بیمهگذار از پرداخت خسارت) را پرداخت خواهد کرد.
- در حالت دوم، بیمهگذار به بیمارستانهایی که طرف قرارداد بیمه دی نیستند مراجعه کرده است. بنابراین پس از پرداخت هزینهها با ارائه مدارک به شرکت بیمه دی، میتواند خسارت پرداختی را جبران کند و از شرکت بیمه غرامت بگیرد.
مدارک لازم برای دریافت هزینه های بیمارستانی از بیمه دی
- اصل صورتحساب همراه با مهر بیمارستان، تاریخ ورود و خروج، نام و سایر اطلاعات بیمار
- گواهی پزشک مبنی بر نوع بیماری و علت بستری شدن
- دستور پزشک و نتیجه گزارش کلیه خدمات سرپایی
- گواهی پزشک بیهوشی همراه با مهر وی
- گزارش شرح عمل بیمار همراه با نظر پزشک درباره فرایندهای درمانی انجامشده
- گواهی پزشکان مشاور
- اصل صورتحساب و ریز آزمایشات، دارو، لوازم مصرفی و رادیولوژی همراه با مهر بیمارستان
- خلاصه پرونده
- فاکتور تهیه تجهیزات پزشکی همراه با مهر شرکت مربوطه
- اصل قبوض پرداختی
- سایر مدارک ارائهشده توسط بیمارستان
در مطلبی که خواندید با بیمه درمان تکمیلی دی و پوششهای آن آشنا شدید. فراموش نکنید که اگر امکان خرید بیمهنامههای گروهی درمان تکمیلی را ندارید، میتوانید از طریق سایت بیمهشو برای خرید بیمهی انفرادی درمان تکمیلی اقدام کنید و به صورت آنلاین بیمهنامهتان را دریافت کنید.