بیمه آتش سوزی و بیمه زلزله
- زلزله و آتشفشان
- سیل و طغیان آب دریا و رودخانه
- ترکیدگی لوله آب
- ضایعات ناشی از آب باران و ذوب برف
- سنگینی برف
- سقوط هواپیما، چرخبال و یا قطعات آنها
- آشوب، بلوا، قیام، اغتشاش داخلی
- هزینه پاکسازی
- برخورد جسم خارجی به استثنای شکست شیشه
- شکست شیشه
- عدم النفع ناشی از آتشسوزی
- انفجار ظروف تحت فشار (دیگهای بخار، کمپرسورها، …)
- سقوط بهمن
- رانش زمین
- ریزش و فروکش کردن چاه
- نشت گاز درسردخانهها
- خودسوزی
- سقوط قطعات منفصله خودرو
- خسارتهای ناشی از نوسانات برق
- مسئولیت ناشی ازآتشسوزی وترکیدگی لوله آب دربرابرهمسایگان
- سرقت
خطرات زیر خارج از تعهد بیمهگر است؛ مگر آنکه صراحتاً خلاف آن در بیمهنامه قید شده باشد:
- جنگ، جنگ داخلی، آشوب و بلوا، اعتصاب، قیام، انقلاب، کودتا، اغتشاشات داخلی و یا اقدامات انتظامی و نظامی
- زمینلرزه، آتشفشان، ریزش زمین، سیل، طغیان رودخانهها، حریق زیرزمینی (در اثر نشر گازهای زیرزمینی و …) و یا بلایای آسمانی (مانند ریزش شهابسنگ و …)
- انفجار مواد منفجر همانند دینامیت، تی ان تی و باروت
- فعل و انفعالات هستهای
- مسکوکات، پول، اوراق بهادار، اسناد، فلزات قیمتی به هر شکل، جواهرات، مروارید و سنگهای قیمتی سوار نشده، هرگونه اسناد و نسخ خطی و همچنین هزینه بازسازی نقشه، جمع آوری مجدد اطلاعات و یا تنظیم دفاتر بازرگانی نیز تحت پوشش بیمهنامه آتشسوزی نیستند، مگر آنکه در بیمهنامه قید شده باشد.
بیمهگذار موظف است هرگونه تغییرات طی دوره را کتباً به بیمهگر اعلام نماید. بیمهگر پس از دریافت نامه بیمهگذار با صدور الحاقیه اقدام به تغییرات مورد نظر و لازم در بیمهنامه مینماید.
بازدید اولیه ازموارد مسکونی به سیاستهای فنی هر شرکت بستگی دارد. با این وجود در اکثر موارد درصورتیکه:
- سرمایه بیشتر از ۱۰۰ میلیون تومان باشد؛
- پوشش سرقت، ترکیدگی لوله آب و شکست شیشه داشته باشد؛ نیاز به بازدید اولیه دارد.
قرارداد شرکت گاز مربوط به بیمههای مسئولیت است؛ بنابراین اگر علت حادثه غیر از گاز باشد خسارت پرداخت نخواهد شد. علاوه بر آن قرارداد بیمه مسئولیت شرکت گاز دارای سقف تعهد معینی است و اگر خسارت وارد شده بیشتر از سقف تعهدات آن بیمهنامه باشد، غرامت آن تا سقف قرارداد پرداخت خواهد شد، و باقی آن را پوشش نخواهد داد.
در خسارات مربوط به ساختمان هزینه بازسازی بنا (یعنی گچ کاری، رنگ کاری، سیم کشی و …) ملاک محاسبات بیمهگر را تشکیل میدهد ضمن اینکه استهلاک نیز از مبلغ محاسبه شده کسر میگردد. بنابراین در هنگام صدور بیمهنامه بیمهگذار برای محاسبه سرمایه مورد بیمه فقط هزینه ساخت بنا (یعنی هزینه ساخت هر متر مربع مساحت کل بنا با احتساب مشاعات و…) را به عنوان سرمایه مورد بیمه اعلام نماید نه قیمت کل بنا با احتساب ارزش زمین و موقعیت محلی یا تجاری آن .
فقط در صورتی که نوسانات برق منجربه آتشسوزی با شعله گردد خسارت قابل پرداخت خواهد بود. البته در بیمه آتشسوزی یک پوشش اضافی بنام خطر نوسانات برق ارائه میشود که در این حالت چنانچه وسایل برقی منزل بر اثر نوسانات جریان برق بسوزد حتی اگر منجر به شعله هم نشود خسارت پرداخت میشود.
بیمه زلزله و بیمه آتش سوزی
بیمه زلزله و بیمه آتش سوزی دو نوع پوشش بیمهای است که به منظور محافظت از املاک و داراییها دربرابر خسارات ناشی از زلزله و آتش سوزی ارائه میشود. این بیمهها بخش مهمی از برنامهریزی مالی و امنیتی برای افراد و سازمانها به شمار میرود تا از پس عواقب احتمالی مالی ناشی از چنین حوادثی برآیند. در این مطلب به شرح کامل هریک از این دو بیمه و نکات مهمی که لازم است دربارهی هرکدام بدانید پرداختهایم.
در ابتدا تعریف کلی از هریک از بیمهها را باهم مرور کرده و پس از آن به بررسی هر کدام پرداخته می شود.
بیمه زلزله چیست؟
بیمه زلزله پوششی است که خسارات و زیانهای ناشی از زلزله که به ساختمانها، منازل و گاهی اوقات محتویات آنها میرسد را جبران میکند. بیمه زلزله یکی از پوششهای اضافی بیمه آتش سوزی است و در صورت بروز زلزله، خسارتهای وارد شده به بنای ساختمان و اموال و داراییهای موجود در آن را تحت پوشش قرار میدهد.
داشتن این نوع بیمه مخصوصا برای ساکنین مناطق زلزلهخیز بسیار حیاتی است. پوشش بیمه زلزله اغلب شامل خسارات مستقیم ناشی از زلزله است، اما ممکن است شامل خسارات جانبی مانند آتشسوزیها، انفجارها و رانشهای زمین پس از زلزله نیز بشود.
ذکر این نکته ضروری است که خرید بیمه زلزله به تنهایی امکان پذیر نیست. همانطور که گفتیم زلزله یکی از پوششهای جانبی بیمه آتش سوزی است و برای خرید آن، حتما باید یک بیمه آتش سوزی با پوشش زلزله خریداری نمود.
بیمه آتش سوزی چیست؟
بیمه آتش سوزی پوششی است که خسارتهای ناشی از آتشسوزی به املاک و محتویات آنها را جبران میکند. پوشش این نوع بیمه میتواند شامل خانهها، ساختمانهای تجاری و داراییهای دیگر افراد باشد. علاوه بر این، بیمه آتشسوزی ممکن است خسارات ناشی از دود، آبی که برای خاموش کردن آتش استفاده شده است و دیگر خسارات مرتبط با حادثهی آتش سوزی را نیز پوشش دهد.
هریک از دو نوع بیمه به صورت جداگانه عرضه میشود و میتواند بخشی از یک پکیج بیمهای جامعتر باشد که پوششهای متنوعتری را ارائه دهد. متقاضی خرید بیمه آتش سوزی بایستی ارزیابی دقیقی در انتخاب پوشش مناسب و تعیین حدود دقیق پوشش ریسکها و شرایط خاص افراد یا سازمانها انجام دهد. در زمان خرید بیمه آتش سوزی ، مهم است که شرایط و محدودیتهای پوشش به دقت بررسی شود تا اطمینان حاصل شود که بیمهشونده در برابر ریسکهایی که بیشتر نگران آن است، محافظت میشود.
توجه : در بیمه آتش سوزی، زیانهای مالی یا مادی که بر اثر وقوع آتش سوزی به اموال و دارائیهای منقول و یا غیرمنقول بیمهگذار وارد میشود، به عهده شرکت بیمه است.
بررسی موارد مهم در بیمه آتش سوزی
۱. ضرورت استفاده از بیمه آتش سوزی
حوادث طبیعی و غیرطبیعی، همواره در تمام نقاط جهان درحال اتفاق افتادن است. این حوادث، گاهی قابل پیشبینی و پیشگیری است و با بهکارگیری توصیهها و تمهیدات لازم، تا حد زیادی از وقوع آن جلوگیری کرد، اما گاهی با وجود همهی این موارد امنیتی بازهم حادثه اتفاق میافتد.
ایران یکی از ۱۰ کشور آسیبپذیر جهان از نظر رخداد حوادث طبیعی محسوب میشود و متاسفانه آتش سوزی نیز یکی از حوادث رایج در کشور میباشد. به طوری که روزانه بیش از ۵۰ حادثه آتش سوزی در کشور رخ میدهد. چنین حوادثی علاوه بر خسارتهای جانی دردناک آن، خسارتهای مالی فراوانی برای افراد به بار میآورد که البته با خرید بیمه آتش سوزی مناسب میتوان خسارتهای مالی را تا حد بسیار زیادی جبران نمود.
۲. خسارات ناشی از حادثه آتشسوزی و اهمیت داشتن بیمه نامه
با توجه به آمار و ارقام، حادثهی آتشسوزی در تعداد بالا در جهان و کشور ایران اتفاق میافتد و خسارات بسیار سنگین اصلی و جانبی واردشده توسط آن، باعث از بین رفتن مال و گاها جان انسانها میشود. یکی از اصلیترین روشها برای کاهش این دست خسارات، استفاده از بیمه آتش سوزی است که با پوشش گسترده و متنوع خود، به سراغ جبران بخش قابل توجهی از این خسارات میآید.
اما پوششهای این بیمهنامه، هزینه و نحوهی خرید آن و همچنین تفاوت هر بیمهنامه آتش سوزی با دیگری چیست؟ برای درک بهتر این موضوع با ما همراه باشید.
۳. بیمه نامه آتش سوزی چیست ؟
بیمه نامه آتش سوزی، قراردادی بین شرکت بیمهگر و افراد متقاضی استفاده از پوشش بیمه اختیاری آتش سوزی است که به موجب آن، شرکتهای بیمه متعهد میشوند در ازای دریافت حق بیمه، از سوی فرد بیمه شونده، در صورت مواجهه با حوادث آتشسوزی، خسارات واردشده به اموال آنان را جبران کنند.
۴. بیمه آتشسوزی چه خساراتی را تحت پوشش قرار میدهد؟
بیمه آتش سوزی، خسارتهای کلی و جزئی که به ساختمان مربوطه بر اثر خطرات و حوادث آتشسوزی وارد شده است را جبران میکند. در این نوع بیمهنامه، قرار بر این است که قبل از گسترش خسارات واردشده در اثر آتشسوزی، در سریعترین زمان ممکن خسارات جبران شود.
همچنین یکی از مزیتهای این بیمهنامه، مراجعهی حضوری کارشناسان بیمه به محل حادثه و بازدید از صدمات وارده به اموال است و در ادامه، شرکتهای بیمه، بعد از بررسی نظرات کارشناسانه و تخصصی، بهخوبی از وقوع حوادث آتش سوزی بعدی جلوگیری میکنند.
البته قبل از خرید بیمه آتش سوزی مد نظر بایستی به دو نکته زیر توجه کرد:
نکته اول : بیمه آتش سوزی در حالت عادی و بدون خرید پوششهای اضافی، خسارتهای مالی ناشی
از آتش سوزی، صاعقه و انفجاررا تحت پوشش قرار میدهد. بنابراین در بیمه نامه آتش سوزی
خسارتهای مالی جبران میشود نه خسارتهای جانی و بدنی، در نتیجه اگر صدمهای به افراد برسد بیمه آتش سوزی
آن را پوشش نمیدهد.
نکته دوم : برای جبران خسارات ناشی از خطراتی مثل سیل، زلزله،
طوفان، نشست زمین، نوسانات برق و… لازم است پوشش هریک از این خطرات را به صورت جداگانه خریداری و به
بیمهنامه خود اضافه کنید. در این صورت مثلا با اضافه کردن پوشش زلزله، علاوه بر جبران خسارتهای ناشی از
آتش سوزی، صاعقه و انفجار، کلیه خسارات به وجود آمده از زلزله هم تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت.
۵. انواع بیمه آتش سوزی کدام است؟
سه نوع بیمه برای آتش سوزی وجود دارد؛ دراصل مکانهایی که تحت پوشش بیمه آتش سوزی قرار میگیرد، انواع بیمه را توصیف میکند.
بیمه منازل مسکونی
ساختمان، تاسیسات و لوازم منازل مسکونی تحت پوششهایی که ذکر شد قرار میگیرد.
بیمه مراکز صنعتی
واحدهای تولیدی و کارخانهها مواد اولیه دارند و برای همین تحت پوشش بیمه نامههای آتشسوزی مراکز صنعتی قرار میگیرند.
بیمه مراکز غیرصنعتی
فروشگاهها، مراکز تجاری، بیمارستانها، مکانهای عمومی، بناهای اداری، فروشگاههای مواد غذایی و یا سوپرمارکتها، آموزشگاهها، داروخانهها، تعمیرگاهها و … تحت پوشش این نوع بیمه قرار میگیرد.
۶. پوششهای بیمه آتش سوزی چیست؟
پوشش های اصلی بیمه آتش سوزی
پوششهای اصلی بیمه نامه آتش سوزی، در زمان رخ دادن حوادثی مانند آتش سوزی، انفجار و صاعقه، به افراد تحت پوشش بیمه ارائه میشود. به بیان دیگر زمانی که این حوادث پیش بیاید، بیمه آتش سوزی ، خسارتهای وارد شده به اموال بیمهشوندگان را جبران خواهد کرد.
پوششهای اضافی بیمه آتش سوزی
این نوع از پوششها که اضافه بر خدمات پوششی اصلی به حساب میآید، به شکل جداگانه با پرداخت حق بیمه، به پوشش های اصلی بیمه آتش سوزی اضافه میشود. توجه داشته باشید که افراد متقاضی بیمهنامه، در صورت تمایل در زمان خرید این بیمه میتوانند هزینهی پوششهای اضافی مورد نظر خود را پرداخت کنند و از مزایای آن استفاده کنند. پوششهای اضافی عبارت است از:
- آتشفشان
- زلزله
- سقوط هواپیما و هلیکوپتر یا آسیب رسیدن به قطعات آنها
- گردباد
- طوفان
- سیل که در ادامهی آن طغیان آب رودخانه و دریا اتفاق میافتد
- رانش زمین و ریزش کوه
- خسارتی که در ادامهی حادثهی آتشسوزی یا انفجار در قبال همسایگان اتفاق افتاده است
- سقوط بهمن
- آسیبهای ناشی از شکستن شیشه در اثر برخورد جسم خارجی
- ترکیدن لوله آب
۷. بهترین بیمه آتش سوزی
انتخاب بهترین بیمه آتش سوزی به نیازهای شما و به شرایط مکانی که قصد
خرید بیمه آتش سوزی را برای آن دارید، بستگی دارد. مثلا ممکن است بعضی از افراد به دنبال
بیمهنامهای با حداقل پوشش و حداقل قیمت باشند و برخی دیگر کامل بودن پوششها را مدنظر قرار دهند.
البته
میتوان معیارهای مهمی را برای انتخاب بهترین بیمه آتش سوزی در نظر گرفت. معیارهایی مثل سطح توانایی مالی
شرکت بیمه مورد نظر، کیفیت پرداخت خسارت آن، کامل بودن پوششهای ارائه شده، قیمت بیمهنامه و …
همانطور
که اشاره کردیم یکی از معیارهای مهم برای برخی از افراد، قیمت بیمه آتش سوزی و ارزان بودن آن است. اما
باید گفت که از ارزان ترین بیمه آتش سوزی همیشه نمیتوان بالاترین
کیفیت خدمات و پرداخت خسارت را انتظار داشت و باید علاوه بر قیمت به معیارهای دیگر نیز توجه نمود.
۸. هزینه و قیمت بیمه آتش سوزی چقدر است؟
از آنجاکه طرحهای متفاوتی برای بیمهنامه آتشسوزی توسط شرکتهای بیمه مختلف به فروش میرسد، میزان هزینهی هرکدام از طرحها براساس پوششهای ارائهشده میتواند متفاوت باشد. همچنین موضوعات دیگری هم روی تعیین قیمت این بیمه اثرگذار است. در ادامه به عوامل موثر بر میزان هزینه بیمه آتشسوزی پرداختهایم.
- ارزش ملک
- ارزش اموال
- شرایطبیمهنامه آتشسوزی
- پوششهای اضافی
- میزان تخفیف
توجه داشته باشید که استعلام هزینهی انواع طرحها برای بیمهنامه آتشسوزی، از طریق سامانه آنلاین بیمه شو ، به شکل کاملا غیرحضوری ممکن است.
۹. چگونگی خرید بیمه نامه آتش سوزی
همانطور که گفته شد، بیمه آتش سوزی، بیمهنامهای اختیاری است که شرکتهای بیمه متفاوت، آن را در طرحها و پوششهای متنوع، به بیمهشوندگان ارائه میدهند. این بیمهنامه، هم بهصورت حضوری و هم از طریق آنلاین و روش غیرحضوری قابل خریداری است.
برای خرید آنلاین بیمه آتش سوزی میتوانید به سایت بیمه شو سامانهی استعلام، مقایسه و خرید انواع بیمه مراجعه کنید و پس از مشورت با کارشناسان بهترین طرح و بیمهنامه را برای خود انتخاب کنید.
۱۰. مزایای بیمه آتش سوزی چیست؟
مزایای بیمه آتش سوزی بسیار زیاد و مناسب است. بسیار پیش آمده است که در اثر لحظهای غفلت یا اشتباه، حتی با یک جرقه همهچیز از بین میرود و ممکن است عواقب جبرانناپذیر جانی و مالی اتفاق بیفتد. به دلیل اینکه این نوع بیمه الزامی نیست، در بین افراد از اهمیت کمتری در سبد هزینهها برخوردار است؛ در ادامه مهمترین مزایای بیمه آتش سوزی نام برده شده است:
- حمایت ازبیمهشونده در برابر عوارض مالی ناشی از خطرات
- پرداخت خسارت مالی در اثر بروز خطرات قیدشده در بیمهنامه آتشسوزی
- حفظ منزلت بیمهشونده در هنگام بروز بلایای طبیعی
- حمایت اقتصادی از طریق پرداخت پول به زیاندیدهی فعالیتهای اقتصادی
- هزینه پایین خرید پوشش آتش سوزی باتوجه به خدماتی که ارائه میشود
- ارائهی پوششهای تامینی اضافی در کنار بیمه نامه آتش سوزی
۱۱. استثنائات در بیمهنامه آتشسوزی
در بسیاری از بیمهنامهها بهویژه بیمه نامه آتش سوزی ، خطراتی وجود دارد که تحت پوشش قرار نمیگیرد. این موارد در شرایط عمومی بیمه آتش سوزی بیان شده است، اما در بعضی موارد بعضی خطرات در شرایط خصوصی استثنا دارد که توسط کارشناس شرکت بیمه به آگاهی فرد بیمهشده میرسد. در ادامه به این استثنائات که در شرایط عمومی ذکر شده است میپردازیم:
تحقق خطرات چنانچه ناشی از هریک از حوادث و وقایع زیر قرار بگیرد، تحت پوشش این بیمهنامه نیست، مگر آنکه صراحتاً چیزی خلاف آن منعقد شده باشد:
- جنگ خارجی
- جنگ داخلی، اعتصاب، قیام، انقلاب، کودتا، اغتشاشات و …
- اقدامات احتیاطی مقامات نظامی
- حریق تحت الارضی و آفات سماوی
- انفجار مواد منفجره نظیر دینامیت، بمب تی ان تی و باروت
- فعالیتهای هستهای
- خسارات واردشده به مسکوکات، پول، اوراق بهادار، اسناد و فلزات قیمتی به هر نحو، جواهرات و مروارید، سنگهای ارزشمند سوارنشده و هرگونه اسناد و نسخ خطی
- هزینه بازسازی نقشه، جمعآوری مجدد اطلاعات و تنظیم دفاتر بازرگانی
- خسارات وارده به موتورها و ماشینهای برقی در نتیجه اتفاقات زیر که در داخل ماشینها و موتورها به وقوع بپیوندد نیز به هر علت باشد زیر پوشش این بیمهنامه قرار نمیگیرد
اتصالات و اثرات ناشی از جریان برق، جرقه زدن، امواج برقی ناشی از این اتفاقات، بار زیاد و یا عایقبندی نامناسب
پس خساراتی که در نتیجه اتفاقات مذکور در سایر قسمتهای مورد بیمه بروز یابد، تحت پوشش قرار نخواهد گرفت.
- خسارت واردشده به ظروف تحت فشار صنعتی که از انفجار ظروف ناشی میشود تحت پوشش بیمهنامه نخواهد بود، اما خسارتی که در نتیجه تحقق خطر مزبور در سایر قسمتهای مورد بیمه بروز یابد تحت پوشش قرار میگیرد.
- خسارت وارده به مورد تحت بیمه در محدودهی آتش کنترلشده شامل بیمه آتش سوزی نخواهد بود.
بررسی موارد مهم در بیمه زلزله
در واقع بیمهی مجزایی با عنوان بیمه زلزله وجود ندارد و بیمه زلزله را در قالب پوشش اضافی بیمه آتش سوزی در نظر میگیرند و به اشخاص متقاضی ارائه میدهند. قبل از بررسی ابعاد مختلف بیمه زلزله و نکات و مزایای آن بهتر است تعریف کوتاهی از زلزله داشته باشیم:
همانطور که می دانیم زلزله یا زمینلرزه به جنبش و لرزش زمین گفته میشود. آزاد شدن انرژی ناشی از حرکات سریع در گسلهای پوستهی زمین در مدت کم و اثراتی بلندمدت باعث بروز این حادثه میشود. مکانی که منشأ زمینلرزه به حساب میآید و انرژی از آنجا خارج میشود، کانون ژرفی زلزله و نقطهی بالای کانون در سطح زمین را مرکز سطحی زلزله نام میبرند. با توجه به قرار گیری کشور عزیزمان بر روی کمربند زلزله، استفاده و خرید بیمه زلزله به شدت توصیه می شود.
۱. پوشش بیمه زلزله چیست؟
در پوشش بیمه زلزله که در بیشتر بیمهنامهها جزو خطرات تبعی بیمه آتش سوزی ارائه میشود، هر زیان مالی کلی یا جزئی که به ساختمان، تاسیسات، لوازم و اثاثیه آسیبدیده ناشی از وقوع زلزله خورده باشد و در پوشش بیمهنامه آتشسوزی درخواست و تنظیم شده باشد جبران میشود. البته در بیشتر بیمه نامهها مانند بیمه آتش سوزی هرچه ممکن است یک زلزلهزده نیاز داشته باشد پیشبینی شده است.
۲. هزینه و قیمت بیمه زلزله چگونه محاسبه میشود؟
هزینه یا قیمت بیمه زلزله به عوامل زیر بستگی دارد:
شهر یا منطقهی جغرافیایی مکانی که مورد بیمه قرار گرفته است
براساس وجود گسلها و قوانین ساختاری زمینشناسی، شهرهای ایران از نظر احتمال وقوع زلزله به ۵ منطقهی اصلی تقسیم میشود.
مناطق کشور ایران از نظر امکان بروز زمینلرزه:
منطقه ۱ ایران که حداقل خطر را دارد و شامل اصفهان، استان مرکزی، همدان و … است.
منطقه ۲ ایران که خطر متوسط دارد و شامل یزد، شهرکرد، ابهر، سوسنگرد و … است.
منطقه ۳ ایران که خطر زیاد دارد و شامل اهواز، مشهد، بوشهر، فریمان و … است.
منطقه ۴ ایران که حداکثر خطر را دارد و شامل تهران، قم، قزوین، کرمان، شیراز، زاهدان، زنجان، ایلام، تبریز،
گرگان، رشت، خرمآباد، ساری، کیش و … است.
نرخ حق بیمه زلزله با توجه به منطقه تعیین میشود
بدیهی است نرخ حق بیمه و قیمت بیمه زلزله در شهرهای پرخطر بیشتر از شهرهای کم خطر است در سیستم صدور شرکت سهامی بیمه ایران نرخ کلیه مناطق محاسبه و اعلام گردیده است.
نوع سازه و اسکلت مکان تحت بیمه
البته داشتن استحکام و استقامت سازه یا ساختمان در برابر لرزشهای ناشی از زلزله، وابسته به نوع اسکلت ساختمان دارد و هرچقدر ساختار محکمتر باشد، ریسک کمتری وجود دارد و طبیعی است که حق بیمه کمتری پرداخت میشود.
سازههای ساختمانی در شرکتهای بیمه اینطور دستهبندی میشود:
- سازههای هماهنگ با آئیننامه ۲۸۰۰ که امنترین سازه است
- سازههای سوله یا بتن
- سازههای اسکلت فلزی
- سازههای آجری بهعنوان پرخطرترین سازه
ارزش محل مورد بیمه و سرمایه
قیمت بیمه زلزله براساس سرمایه مورد بیمه توضیح داده میشود که با افزایش میزان سرمایه، میزان حق بیمه هم افزایش خواهد یافت.
میزان فرانشیز در بیمه زمینلرزه
فرانشیز درواقع همان سهم بیمهگذار از خسارات احتمالی است و با افزایش فرانشیز، حق بیمه زلزله کاهش خواهد یافت. میزان دقیق فرانشیز به نظر کارشناس بیمه بعد از بازدید از محل بیمه بستگی دارد. البته توجه داشته باشید برخی از طرحهای حمایتی در بیمهها ممکن است بدون فرانشیز ارائه شود.
در کشور ایران، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است که میتواند طبق قانون میتواند استاندارد رسمی فرآورده ها را تدوین و تعیین کند و اجرای آنها را با کسب موافقت شورای عالی استاندارد اجباری اعلام کند. امروزه پروتکلها و آییننامههای جدید در این سازمان جهت افزایش کیفیت ساختمانها در برابر زمینلرزه ارائه شده است.
۳. موارد بیشتر در خصوص بیمه زلزله منازل
همانطور که گفتیم پوشش زلزله یکی از پوششهای اضافی در بیمه آتش سوزی است و این بیمهنامه به سه شکل
مسکونی، صنعتی و غیرصنعتی صادر میشود.
در بیمه زلزله و آتش سوزی منازل مسکونی شما میتوانید ساختمان
و اثاثیه خود را در برابر خطرهای مهم تحت پوشش این بیمهنامه از جمله خطر زلزله بیمه کنید. در بیمه زلزله
منازل امکان بیمه کردن بنا و اثاثیه به صورت همزمان و یا جداگانه وجود دارد، به این صورت که شما میتوانید
فقط اثاثیه، بنا و یا هر دو را تحت پوشش بیمه قرار دهید.
۴. بهترین بیمه زلزله
برای معرفی یک بیمه زلزله به عنوان بهترین بیمه زلزله، باید عوامل بسیاری را مدنظر قرار داد.
طبق نظر
کارشناسان بیمهای، تعداد فروش بیمه نامه های آتش سوزی با پوشش زلزله، میزان رضایتمندی بیمهگذاران از
بیمه نامه آتش سوزی خود، میزان توانگری مالی شرکتهای بیمه و میزان تعهد آنها در پرداخت خسارت از
مهمترین عوامل ارزیابی بیمه زلزله میباشد.
شما میتوانید برای انتخاب بهترین بیمه آتش سوزی و بیمه
زلزله از مشاورههای بی طرفانه و تخصصی کارشناسان بیمه شو استفاده کنید و بهترین بیمه را برای منزل خود
خریداری کنید.
جمعبندی
خرید بیمه آتش سوزی و زلزله میتواند بخش مهمی از استراتژی مدیریت ریسک و حفاظت مالی برای افراد و سازمانها باشد، بهویژه در مناطقی که در معرض خطر بالای این حوادث طبیعی قرار دارند. این بیمهها امکان محافظت از داراییها و اطمینان از امنیت مالی را در برابر حوادث غیرمترقبه برای اشخاص و سازمانهای متقاضی فراهم میکنند.
سامانه خرید بیمه آنلاین بیمه شو، علاوه بر بیمه آتش سوزی و زلزله، ارائهدهنده آنلاین خدمات بیمهای شامل بیمه عمر ، بیمه شخص ثالث ، بیمه عمر فرزندان و بیمه موتور سیکلت و… با حق انتخاب از میان انبوه بیمهها است که در زمینهی مشاوره و فروش انواع بیمه آتش سوزی و بیمه زلزله آمادهی خدمترسانی به کلیه کاربران و متقاضیان گرامی خواهد بود.