ثبت نام آنلاین بیمه آتش سوزی

نحوه ثبت نام آنلاین بیمه آتش سوزی

سالانه اتفاقات ناگوار بسیاری روی می‌دهد که منجر به آتش سوزی ساختمان‌های بسیار می‌شود و خسارات بسیاری را به بار می‌آورد. جبران هزینه های آتش سوزی‌های بزرگ مانند آتش سوزی که برای پلاسکو روی داد، کاری دشوار است. یکی از راه حل‌های عملی برای جبران هزینه‌های آتش سوزی استفاده از بیمه آتش سوزی است که بسیاری از شرکت‌های ارائه دهنده بیمار چنین بیمه‌ای را دارا هستند. در این مقاله قصد داریم تمامی جوانب بیمه آتش سوزی را مورد بررسی قرار دهیم و مراحل ثبت نام آنلاین بیمه آتش سوزی را شرح دهیم.

در این مقاله با مراحل ثبت نام آنلاین بیمه آتش سوزی و خسارت هایی که این بیمه پوشش می‌دهد، آشنا خواهید شد.

پوشش‌های بیمه آتش سوزی

خطراتی که بیمه آتش سوزی پوشش می دهد

بیمه آتش سوزی دو دسته از خسارت‌های اصلی و خسارت‌های اضافی را پوشش می‌دهد ولی هیچ تعهدی به خسارت‌های جانی ندارد.

خسارت‌های اصلی

خسارت‌های اصلی که بیمه آتش سوزی آن‌ها را پوشش می‌دهد، عبارتند از:

آتش: ترکیب هر نوع ماده با اکسیژن که با تولید شعله همراه باشد، در این دسته جا می‌گیرد.

انفجار: در صورتی که به دلیل انرژی زیاد ناگهان گاز یا بخار زیادی آزاد شود و خساراتی به بار آورد، می‌توان از بیمه آتش سوزی استفاده کرد. اما در صورت فعالیت‌های هسته ای که منجر به آتش سوزی شود، بیمه آتش سوزی آن را پوشش نمی‌دهد.

صاعقه: تخلیه الکتریکی بین دو ابر و زمین باعث خسارت‌هایی می‌شود که با بیمه آتش سوزی می‌توان به جبران خسارات پرداخت.

خسارت‌های اضافی

دسته‌ای از خسارات وجود دارند که به صورت جداگانه باید نسبت به خرید آن اقدام کرد تا به بیمه نامه اضافه خسارات اصلی اضافه شود. به طور کلی خسارت‌های اضافی شامل سیل، طغیان آب، ترکیدن لوله آب، زلزله، آتشفشان،شکسته شدن شیشه، انفجار ظروف تحت فشار صنعتی، ریزش کوه و سقوط بهمن، نشت دستگاه آب‌افشان، برخورد اجسام خارجی به ساختمان، ضایعات آب برف و باران، سقوط هواپیما و هزینه پاکسازی و برداشت ضایعات می‌شود.

متقاضیان خرید بیمه آتش سوزی خسارت‌های اضافی باید متناسب با نیاز خود اقدام به خرید یکی از موارد گفته شده، کنند. به طور مثال فردی که در زندگی فرودگاه زندگی نمی‌کند، نباید اقدام به خرید بیمه سقوط هواپیما کند و باید متناسب با شرایطی که در آن قرار دارد، بیمه مناسبی را تهیه کند.

شرایط بیمه نامه آتش سوزی

بیمه آتش سوزی شرایط مختلفی دارد که بیمه‌گران با توجه به شرایط و امکانات مورد بیمه گزار ممکن است، پیشنهاد‌های خاصی را ارائه کنند. نکته قابل توجه آن است که هزینه‌ای که بر هر شرایطی در نظر گرفته می‌شود با شرایط دیگر متفاوت خواهد بود. انواع شرایط بیمه نامه آتش سوزی به شرح زیر است:

بیمه نامه با سرمایه ثابت

با استفاده از این بیمه، بیمه گزار ارزش روز مورد بیمه را به بیمه‌گر با همان شرکت بیمه اعلام خواهد کرد. بیمه گزار در هنگام بیمه باید اطلاعات صحیحی را در اختیار بیمه‌گزار قرار دهد تا در زمان بروز خسارت بتواند حق بیمه خود را دریافت کند. بیمه آتش سوزی منازل مسکونی در این دسته قرار می‌گیرد.

بیمه نامه با شرایط جایگزینی و بازسازی

بیمه نامه با شرایط جایگزینی و بازسازی بیمه‌ای است که با توجه به آن قیمت ناشی از تورم و نوسانات بازار نیز پیش بینی می‌شود. تحت این شرایط، شرکت بیمه متعهد می‌شود که مبلغ خسارت را با نرخ روز برای جایگزینی مورد بیمه پرداخت کند به شرطی که بیمه گزار دارای‌های خود را به ارزش واقعی که دارند، بیمه کرده باشد.

بیمه نامه با شرایط شناور

بیمه نامه با شرایط شناور به منظور بیمه انبارها مورد استفاده قرار می‌گیرد زیرا سرمایه انبارها دائم در حال تغییر هستند. مطابق با این بیمه نامه، بیمه گزار باید ماهانه صورت جلسه‌ای از موجودی انبار خود در اختیار نماینده بیمه قرار دهد تا میانگین موجودی سرمایه آن‌ها برای حق بیمه در سال محاسبه شود. در این نوع بیمه نامه در هر ماه بیمه گزار موظف است، همراه با صورت جلسه حق بیمه‌ای را نیز پرداخت کند که به صورت الحاقیه‌ای در بیمه نامه‌اش ذکر خواهد شد. در پایان سال میانگین سرمایه به صورت دقیق بررسی خواهد شد و الحاقیه آخر برای تسویه نهایی آماده می‌شود.

بیمه نامه فرست لاس

این شرایط برای بیمه گزارانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که اطمینان دارند که هر چقدر هم که خسارت سنگین باشد، امکان از بین رفتن تمامی اموالشان وجود ندارد. برای محاسبه سرمایه بیمه شده بالاترین خسارتی که ممکن است به دارایی‌های بیمه گزار وارد شود، پیش بینی خواهد شد. در این شرایط بیمه گران متعهد به پرداخت ارزش این سرمایه پیش بینی شده خواهند شد. حق بیمه بر اساس سرمایه کل تعیین می‌شود و شرکت بیمه به منظور حق بیمه تخت شرایط فرست لاس تخفیفی را در نظر خواهد گرفت.

نحوه انتخاب بیمه آتش سوزی

برای خرید آنلاین بیمه آتش سوزی باید به وب سایت های شرکت‌های ارائه دهنده بیمه آتش سوزی مراجعه کرد و با پاسخ به چند سوال نسبت به خرید آنلاین بیمه خود اقدام کرد. از سوالات رایج در تمام وب سایت‌ها می‌توان به متراژ بنا بر اساس سند، قیمت لوازم و اساس، انتخاب پوشش‌های اضافی، بررسی تخفیفات و … را نام برد.

استفاده از این روش خرید بیمه برای بیمه گزاران مزیت‌هایی را به همراه دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به امکان مقایسه بین شرکت‌های مختلف، استفاده از تخفیفات و صرفه جویی در زمان و هزینه را نام برد. همچنین استفاده از خدمات آنلاین این امکان را برای بیمه گزاران فراهم می‌آورد تا در هر مرحله بتوانند از پشتیبانی آنلاین نیز بهره‌مند شود و مراحل ثبت نام بیمه آتش سوزی خود را به درستی انجام دهند.